Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Hyväksytty Bännit 3v sitten.... unbännit ssaatu 2v sitten.... EN vieläkään pääse servulle

  • Viestiketjun aloittaja Zympp
  • Aloituspäivämäärä

Zympp

Käyttäjä
Liittynyt
27/3/20
Viestit
6
Nimesi: Risto Rinkeli

Steam ID: STEAM_0:1:150207715

Serveri: (SuomiRP, Discord, Foorumit)

SuomiRP Profiili: ei löydy enään

Ylläpitäjä: Pitkä aika bännistä

Syy: MRDM 3v sitten

Miksi sinun porttikielto pitäisi poistaa: Sain nämä kyseiset bännit 3v sitten. Hain bännit pois 2v sitten ja sain ne pois. Unbännien jälkeen kulunut 2 vuotta enkä vieläkään pääse yhdistämään servulle. Uskoisin ip bännejä, koska jos koitan ip kautta yhistää sanoo ettei serveri vastaa. Tossa on screenshot kun koitan konsole kautta connectaa servulle.


Tuossa linkki, kun vuosi sitten valitin samasta asiasta, mutta ei tullut muutosta. https://foorumi.suomirp.net/threads/baennit-2v-sitten.232/#post-585
 

Liitetiedostot

vade

Hallinnoija
Hallinnoija
SuomiRP
Liittynyt
4/3/20
Viestit
75
Päivää,

Näyttäisi olevan perus bugi mikä tapahtuu joskus unbännien jälkeen, kokeile liittyä palvelimelle eri internet yhteydellä. Esimerkiksi käyttämällä puhelimesta jaettua nettiä.
 

mipastu

Perustaja
Hallinnoija
SuomiRP
Liittynyt
3/3/20
Viestit
264
Päivää!

Tosijaan, IP:si oli blokattu palvelimella, elikkä olet joskus yrittänyt doubleaccountata palvelimelle, pyyhin nyt IP:si pois tietokannasta joten sinun pitäisi pystyä restartin jälkeen liittymään.

Tämän takia on erityisen tärkeää että pelaajat eivät yritä "huijata" heidän hakemuksissaan siitä että eivät ole yrittäneet doubleaccountata jota veikkaan että on tapahtunut kun viimeeksi sait porttikiellon ja teit hakemuksen. Meidän automaattinen doubelaccountin tunnistaja nimittäin laittaa IP:llesi/steamkäyttäjellesi/shareteteuille käyttäjillesi automaattisesti iloiset bannit ja estot palvelimelle.

Koska mikäli emme tiedä että sinulla on doubleaccount bannit, emme voi poistaa IP:täsi mustaltalistalta.
 

Masi

Hallinnoija
Hallinnoija
SuomiRP
Liittynyt
4/3/20
Viestit
443
Kaiken logiikan mukaan porttikieltosi pitäisi viimein olla poissa ja pystyt pelaamaan palvelimella. Jos näin ei kuitenkaan ole niin kysy uudestaan apua, siirrän hakemuksesi nyt käsiteltyihin. 🙂
 
Ylös Bottom