Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Event EPIDEMIA 2021 | Koivujoki on kaatunut (ZombieRP)

mipastu

Perustaja
🥇Hallinnoija🥇
SuomiRP
Liittynyt
3/3/20
Viestit
295
koivujokikaatu.png


Tervetuloa!

Tänä vuonna perinteiseen tapaan, epidemia eventti halloweenin kunniaksi on aloitettu palvelimella. Tällä kertaa kumminkin palvelimella on aivan erillainen passiivinen epidemia eventti joka ei koske vain yhtä iltaa vaan koko kuun loppua!

Epidemia 2021 selostus

Koivujoki on kaatunut, joka vuotinen virus on tällä kertaa pyyhkäissyt koivujoen yli pysyvästi, kaikkialla kuhisee zombeja ja pelaajien on sopeuduttava uuteen normaaliin. Eventin ideana on muuttaa palvelimen pelityyli "zombierp" roolipeliksi joka tarkoittaa maailmanlopun meininkiä ja sen mukaan roolipelaamista!

löydät koivujoesta lihaa himoitsevia zombeja sekä "lootbox" tyyppisiä laatikoita joista voit löytää materiaaleja, aseita, ammuksia, melee aseita yms. mitkä auttavat näiden pirulaisten torjuntaan!

Myöskin ensihoitajat sekä palomiehet ovat aseistettu viranomaisten toimesta, palomiehet ovat aseistettu liekinheittimillä ja ensihoitajat ovat saaneet heille paremmin sopivat sig sauer pistoolit.


Huomioita eventtiin liittyen:
  • Normaalit säännöt pätee palvelimella, ellei jokin sääntö tunnu täysin älynvastaiselta, ota silloin yhteyttä adminiin.
  • Palomiehet / ensihoitajat ovat viranomaisia samalla tavalla kuin ennenkin, älä pelaa niillä ellet roolipelaa asiaan kuuluvasti.
  • Kaupungin johtaja pääsääntöisesti viranomaisten kanssa päättää kuinka aseistettuja kansalaiset saa olla, tähän ei tarvitse diktaattorin lupaa.
  • Roolipelatkaa asianmukaisesti ja pitäkää hauskaa!


Eventti aloitettu: 21.10.2021
Eventti lopetetaan: Lokakuun lopussa/marraskuun alussa
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom