Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Hyväksytty Hinskivinski & kevaripro23 mingepartio

SuperPentti

Käyttäjä
Liittynyt
26/8/21
Viestit
6
Syytetyn pelaajan rpnimi: En tiedä.

Syytetyn steam nimi: Hinskivinski & kevaripro23

Syytetyn Steam ID:
STEAM_0:1:490633820 Hinskivinski
STEAM_0:0:230245795 kevaripro23

Syytetyn SuomiRP Profiili: https://www.suomirp.net/users/2406 | https://www.suomirp.net/users/308

Serveri: SuomiRP,

Aika: 24.9 kello ~23:15

Yhteenveto: Hoidin partiotoverini kanssa työtehtävää, jonka aikana tämä tuhotiimi ilmestyi paikalle. Useista huomautuksista huolimatta he eivät kunnioittaneet minun tai partnerini työrauhaa, vaan väkisin halusivat mukaan operaatioon, johon olisi riittänyt yksi ihminen. Ilmeisesti tästä hermostuneena päättivät kaverit sitten ruveta laittamaan oman mielen mukaan porukkaa vankilaan. Myöhemmin homma perkelöityy siihen, että Hinskivinski alkaa purkamaan omaa ahdistuneisuuttaan ampumalla kaupunkilaisia, sekä niin ensihoitajia kuin poliisejakin. Alla olevalla videolla pääkohdat tapahtumista, kuvamateriaali oli osittain erittäin hankalaselkoista, sillä melutaso oli korkea, johtuen siitä, että joka_vitun_ikinen huusi toistensa päälle tilanteen aikana.

Todisteet:
 

DARKSPY666

Käyttäjä
Liittynyt
4/3/21
Viestit
18
Sitte kun Pentti lähti kirjoittaan tätä reporttia toi kevaripro tuli kokoajan takasi poliisiks vaikka heitin sen ulos monta kertaa ja ku olin laittamassa vankilaan niin leftasi servulta
 

mipastu

Perustaja
Hallinnoija
SuomiRP
Liittynyt
3/3/20
Viestit
250
Hyväksytty

Molemmat pelaajat ovat nyt saaneet rangaistuksen liittyen tapaukseen, kiitos ilmiannosta.
 
Ylös Bottom