Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Event Koivujoen jengisota (SRP BASEWARS EVENT)

mipastu

Perustaja
Hallinnoija
SuomiRP
Liittynyt
3/3/20
Viestit
244


Mikä on eventti?
Eventti on ylläpidon järjestämä tapahtuma joka poikkeaa normaalista SuomiRP pelitavasta.

Lore
Kaksi todella väkivaltaista jengiä on päättänyt laajentaa toimintaansa koivujoelle, mutta yllätyksenä toisilleen he törmäsivät toisiinsa. Tästä alkaa heidän olemassaolonsa aikana verisin jengisota.

Koivujoen Jengisota:
Tässä eventissä kaikki pelaajat jaetaan randomisti kahteen osapuoleen jotka taistelevat toisiaan vastaan, osapuolten tehtävänä on rakentaa oma base sekä hyökätä vastustaja osapuolen baseen, vastustajan basesta on varastettava ennaltamääritetty esine jonka viemällä omaan baseen osapuoli voittaa.


Miten eventti toimii
 • osapuolille annetaan alussa 30-45minuuttia aikaa rakentaa oma base eripuolille kenttää, baset eivät saa olla doomfortteja ja niiden on oltava realistisia kuten normaalisti.
 • Kun baset ovat valmiit, ylläpito antaa osapuolille ajoneuvoja ja muita tavaroita mitä saattaa taistelussa tarvita, aseet ja raidaus välineet ovat osapuolilla valmiiksi.
 • Jotta toinen osapuoli voi voittaa taistelun, on heidän varastettava tietty ennaltamääritetty tavara vastapuolen basesta ja tuotava se omaan baseen.
 • NLR sääntö ei päde eventin aikana, cooldownina kuolemisessa toimii tämän hetkinen haavoittuminen eli 2minuuttia.
 • Osapuolilla on konepistoolit ja raidausvälineet jokaisella ukolla valmiiksi, omia aseita saa käyttää myös mutta ne menettää kuollessa.
 • OSAPUOLTEN JÄSENET VALITAAN RANDOMISTI. Tämä on kaikille tasapuolinen järjestely.
 • Jos pelaajia on tarpeeksi saamme hyvän 20v20 tai 15v15 sodan tulille!


  EVENTTI JÄRJESTETÄÄN 28.7.2021 eli seuraavana keskiviikkona

  KELLO 18:00


  Toivottavasti nähdään silloin!
 
Ylös Bottom