Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Minun sotani, minun kuolemani |Tarina

  • Viestiketjun aloittaja KiMmO
  • Aloituspäivämäärä

KiMmO

Käyttäjä
Liittynyt
15/3/20
Viestit
192
1.9.1961.
Syntyi Ivan Denikovich. sodan,veristen ihmisten,verilöylyjen ja pakokauhun keskelle. Kaikkialla juostiin luoteja pakoon. Siviilejä ammuttiin, sotarikoksia tehtiin. Mutta Ivan oli onnekas. Häntä ammuttiin vai muutaman kerran ja hän ei joutunut kun 2 kertaa sotavangiksi. Vanhempana hänestä tuli YK- sotilas. Hänellä oli kaikki alempiarvoisen koulutukset. Hänen haaveensa oli pääästä johtamaan sota- operaatioita. Hån sai todella monta tappoa, oliko hän kenties suomen uusi simo häyhä? Joka aamu, sama homma. Herätys klo 6.00 -> aamupalalle -> lenkille ja niin edespäin. Eräänä päivänå kuitenkin vastarinnan joukot hyökkäsivät YKn tukikohtaan. YK joutui taistelemaan urheasti, ja he voittivat hyvällä puolustuskyvyllänsä. Vastarinta hyökkäsi rauhanturvaajien tukikohtaan, koska YK oli ottanut sotavangeiksi muutaman pahan ihmisen. Myös siviilit alkoivat paljastamaan vastarinnalle asioita, joita he voisivat käyttää hyväksi sodassa. Ja niin vastarinta palkitsi siviilit antamalle heille kaatuneiden sotilaiden aseita ja ilmatorjuntatykkejä. Mutta sitten, uusi isku. Ivan Denichowitch kaatui. Yksi parhaimmista jalkaväki- sotilaista. VA oli saanut käsiinsä liekinheittimen jolla he saivat useita YK jäseniä kaadettua.
9.6.2003 || Rauhanaika

Rauhanaika oltiin julistettu. Siviileillä oli enemmän aikaa saada ruokaa ja vettä. Ihmiset rukoilivat elämstään ja halusivat pysyä hengissä. Eräänä vuotena (Sota- aikana) Vastarintaliike oli asettanut vuorelle pommin joka tuhoaisi kaupungin, vuoren, melkein koko maan. Ellei vastarinnalle kuulemma annettu YK- joukkojen varusteita, tankkeja, muita ajoneuvoja, tukikohtaa he aikovat räjäyttää pommin. Rauhanturvaajat miettivät suunnitelmaa. Ensimmäinen suunnitelma
• hiivitään sisälle mennään heidän takaansa, tarvitsemme pomminpurkajan.
• Menemme tankeilla sisälle, osa menee jalkaväkenä ja osa tarkkailee ilmasta
------------
He tekevät suunnitelma kakkosen.
Hyökkäys epäonnistui, ka melkein koko YKn armeija kaatui. Jäljelle jäivät 98 sotilasta. Ivan oli aikaisemmin kaatunut ja minä kerron tällä hetkellä hänen veljestään, tapanista.
Tämän enempää en tiedä Ivanin elämästä. Ivanin luottoveli
-Tapani Kansa
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom