Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Päivitys 1.9.11

mipastu

Perustaja
🥇Hallinnoija🥇
SuomiRP
Liittynyt
3/3/20
Viestit
295
Päivitys 1.9.11

Screenshot_1045.png

Tämä on pieni twiikki päivitys, karhuryhmän aselaatikot jotka ovat saatavilla karhuryhmän raidista hohtavat nyt oranssina sekä ovat mahdollista laittaa reppuun, oranssi väri tulee olemaan palvelimella indikaattori "arvokkaammista" tavaroista jotka ovat saatavilla tehtävistä kuten karhuryhmän raidista. Laatikot pystytään nyt laittamaan reppuun jotta pelaajat voisivat säilöä sekä myydä niitä "mystery box" tyyppisesti, koska loppujenlopuksi nehän tavallaan on mystery boxeja josta voi saada erittäin tehokkaita aseita tai tarvikkeita.

Myöskin lohifileitä buffattiin, lohifileet pystyy kauppias tekemään uunillaan mutta ne tarvitsee kaloja jotka on ongittu järvestä, buffasimme pienen healtti boonuksen niihin jotta niistä on enemmän hyötyä ja kysyntä kasvaa.

  • Lohifileet antavat nyt +5 HP:ta
  • Joulurieha: Lisätty ominaisuus että voit muuttua tontuksi tai lumiukoksi 10sec kun nappaat lahjan maasta
  • Karhuryhmän aselaatikot ovat nyt merkattu oranssilla "holo" efektillä, joka kertoo että ne ovat arvokkaita
  • Karhuryhmän aselaatikot on nyt mahdollista laittaa reppuun joka mahdollistaa esim. myynnin muille pelaajille avaamatta laatikkoa.
 
Ylös Bottom