Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Project Puhdistus - V.H.

Varma Humala

Eläköitynyt ylläpitäjä
🥉Veteraani🥉
Liittynyt
6/3/20
Viestit
19
Varma Humala on tulossa takaisin, mutta puhdistettuna.

Lisää myöhemmin.


Update 1/10:

Puhdistus x Varma Humala - Teaser 1

Update 2/10:
  • Uusi suunta, uusi organisaatio
  • Project Puhdistus
  • Organisaation alkuperä, tavoitteet ja toiminta selviää ajan myötä.

ProjectPuhdistus.png

Update 3/10:

Missä Varma Humala on ollut viimeiset kahdeksan (8) kuukautta?

Varma Humala havaittiin viimeksi Pohjankankaalla kahdeksan kuukautta sitten, jolloin hän toimi Kahvila-Ravintola Pullaposken omistajana. Tämän jälkeen Humala kuitenkin katosi teille tietämättömille.

Humalan perään palkattiin yksityisetsivä ja entinen Bratvan jäsen Nikolai Novikov (kuva alla), jonka tehtävänä oli Humalan paikantaminen ja tuominen takaisin Retricityyn.

private_investigator_coach_by_nitro84635_d8jooaz-fullview.jpg

Rajoittamattomista resursseista ja ylistetystä ammattitaidostaan huolimatta Novikov ei kyennyt paikantamaan Humalaa, mutta sai kuitenkin muutamia havaintoja hänen liikkeistään:

  • Havainto seitsemän (7) kuukautta sitten Ranskassa, Pariisissa, Le Louvren museossa (48° 51' 37.0584'' N, 2° 20' 19.0644'' E)
  • Havainto neljä (4) kuukautta sitten Ranskassa, Cannesin kaupungissa, tuntemattoman henkilön yksityisellä kartanolla (43°33′05″N, 07°00′46″E)
  • Havainto kaksi (2) viikkoa sitten Venäjällä, Moskovassa, “Center for the Arts” (55°44'39.5"N 37°36'12.6"E)

Kuka sitten oikeastaan on Varma Humala?

Humala on Retricityn yksi ensimmäisistä asukkaista, ja hänet tunnetaan monipuolisesta toiminnastaan kaupungissa. Humalan menneisyydestä tiedetään kuitenkin todella vähän, ja väestörekisterin mukaan Varma Humala nimistä henkilöä ei ole edes olemassa. Humala on ollut tekemisissä lukuisten erilaisten organisaatioiden kanssa, mutta hän on kuitenkin tunnetumpi itsenäisestä toiminnastaan. Humala oli aikanaan todella tunnettu ja luotettava maahantuoja, mutta vetäytyi asemarkkinoilta toistaiseksi tuntemattomista syistä. Humalan oikeasta ammatista tai pääoman lähteestä ei ole tietoa, mutta huhuja on siitä, että hän olisi jollain tavalla mukana järjestäytyneessä rikollisuudessa.

Mitä Humala on valmistellut viimeiset kuukaudet?
Miksi Humalan nimissä julkaistiin video tyhjästä Retricitystä? Vai onko se tyhjä? Onko videolla oikeasti edes tarkoitusta, vai onko se vain hämäystä?


Update 4/10:

Puhdistus - Teaser 2

Update 5/10:

Virallinen ilmoitus organisaatiolta Project Puhdistus

Hei,

Olette jo todennäköisesti kuulleet Retricityyn ilmestyneestä uudesta organisaatiosta, Project Puhdistuksesta. Tämän ilmoituksen tarkoituksena on selventää Retricityn kansalaisten, eli siis teidän, kuvaa tästä uudesta organisaatiosta.

Mitä normaaleihin siviileihin tulee, meidän organisaatiomme tarjoaa teille oven taiteen maailmaan. Luomme uutta taiteen keskusta juuri tänne Retricityyn, ja teillä kansalaisilla on nyt mahdollisuus tutustua, oppia ja kysyä taiteesta. Taide itsessään on tietenkin laaja käsite, joten tarkennan organisaatiomme taidepuolen tulokulmaa hiukan. Keskitymme erilaisiin maalauksiin, veistoksiin ja arkkitehtuuriin, niin sanottuun fyysiseen taiteeseen. Tuomme kuuluisia taideteoksia näytille Retricityyn, ja pidämme erilaisia taidenäyttelyitä ajan saatossa.

Organisaatiomme ei kuitenkaan keskity täysin taiteeseen, vaikka koemmekin sen olevan yksi organisaatiomme peruspilareista. Organisaation nimi on Project Puhdistus syystä, mutta valitettavasti tämä on sellaista tietoa mitä emme voi esittää julkisesti kaikille, sillä se rajoittaisi merkittävästi meidän mahdollisuuksiamme toimia tehokkaasti.

Lähitulevaisuudessa tulee se hetki, kun teillä on mahdollisuus hakea organisaatioon. Valitettavasti yllä mainitsemani tiedot on kaikki mitä tulette organisaatiosta tietämään, ellette pääse itse organisaatioon. Joku saattaisi sanoa, että on täysin typerää hakea organisaatioon josta ei tiedä käytännössä mitään, mutta tässä asiassa toivoisinkin, että ette pelkäisi pientä hyppyä tuntemattomaan.

Rekrytoinnista ja organisaatioon pääsemisestä ilmoitamme erikseen. Huomautan jo kuitenkin tässä vaiheessa, että rekrytointi suoritetaan todella huolellisesti, eikä organisaatioon pääseminen ole helppoa. Kriteerimme ovat korkealla.

01 - Public Announcement - Varma Humala, founder of X - 13.4.2020


Update 6/10:

20200413200020_1.jpg 20200415204743_1.jpg

20200415204324_1.jpg VPLot.PNG


Update 7/10: (12.12.2020)

Miksi Humalan nimissä julkaistiin video tyhjästä Retricitystä? Vai onko se tyhjä? Onko videolla oikeasti edes tarkoitusta, vai onko se vain hämäystä? (6.4.2020)
Koivujoki houkuttelee Retricityn asukkaita muuttamaan uudelle, paremmalle alueelle. (2.9.2020)
Rakastettu Retricity, monien kotikaupunki, menettää viimeisenkin asukkaansa, jäljellä vain tyhjät kadut.
Uusi kaupunki, uusi alku.

Virallinen ilmoitus organisaatiolta

Hei,

Viime kerrasta onkin aikaa, nimittäin kahdeksan kuukautta. Kahdeksaan kuukauteen emme ole pyrkineet edistämään, laajentamaan taikka edes ylläpitämään organisaatiomme toimintaa millään tavalla. Syitä tähän on monia, mutta olemme vihdoin päättäneet jatkaa siitä mihin jäimme. Pääoma, resurssit ja yhteydet erilaisiin toimijoihin ovat pysyneet ennallaan, joten tarvetta aloittaa alusta ei ole. Prosessi tulee olemaan pitkä, tavalliselle kansalle huomaamaton, mutta olemme kuitenkin täällä.

Haluamme olla mahdollisimman avoimia organisaatiomme edistyksestä, sillä oletamme tämän hyödyntävän niin meitä, kuin myös organisaatiotamme tukevia tahoja, virkavaltaa, ja muita tahoja jotka ovat kiinnostuneet meidän toiminnastamme. Koemme komminkoinnin olevan tehokas tapa vaikuttaa, ja siksi halusimmekin kirjoittaa tämän tilannepäivityksen. Lisäksi halusimme yksinkertaisesti kertoa teille, että aikoinaan "unohdettu" projekti tuodaan takaisin eloon.

Mitä organisaation nimeen tulee, se ei ole Project Puhdistus, vaikka tällainen kuva on saatettu antaa. Project Puhdistus oli operaatio, jota ei koskaan saatu kunnolla käyntiin. Emme koe alkuperäisen operaation olevan enää relevantti, mutta tulemme uudistamaan sen uuden kaupungin tarpeisiin. Nyt kun kaikki tämä tieto on julkista, niin olkoon tämän operaatio organisaatiomme keulakuva.

Emme pyri nopeaan laajentamiseen, vaan pyrimme tekemään kaiken mahdollisimman tarkasti ja suunnitellusti, ottaen huomioon kaupungin kaikki tahot. (Kansalaiset, virkavalta, mahdolliset muut organisaatiot, jne.). Tulee menemään monia kuukausia, ennen kuin toimintamme on sellaisella tasolla, että meitä voi edes kutsua organisaatioksi. Suunnittelu vie osaltaan oman aikansa, mutta suunnitelman toteutus oikeaan aikaan ja ilman virheitä tulee viemään eniten aikaa.

02 - Public Announcement - Varma Humala, founder of X - 12.12.2020
 
Viimeksi muokattu:

Waldz

Hallinnoija
🥇Hallinnoija🥇
SuomiRP
Liittynyt
3/3/20
Viestit
359
Varma Krapula
ah ah ah
 

HulluBullu

Osa-aikakoodaja
🥈Valvoja🥈
SuomiRP
Liittynyt
8/3/20
Viestit
120
@Ruubert "Rekrytoinnista ja organisaatioon pääsemisestä ilmoitamme erikseen."
Malttaa vaan oottaa ja sit hakee, jos haluaa. Ei se rekry yhtään nopeemmin ala vaikka sitä kyseleeki.. ;)
 

Ruubert

Guest
R
Musta tuntuu että tää on vaan siivous palvelu kun nimi on Project puhdistus. Jos viitti tuu siivoo mun huone saat 10€ ja 0.80€
 
Ylös Bottom