Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Rauhantuurvaajien operaatio siiviileiden takia tapahtuu vihdoin?

Katsojilta pyydetään mielipidettä.

  • Kuulostaa hyvältä.

    Äänet: 4 66.7%
  • Ei todellakaan.

    Äänet: 2 33.3%

  • Äänestäjiä yhteensä
    6

Gridder

Valvoja
Valvoja
SuomiRP
Liittynyt
8/3/20
Viestit
83
20200620184317_1.jpg

*Näet kuvan uutisaiheesta ei paljon tunnetulta uutiskanavalta*Hyvää päivää hyvät katsojat ja kuuntelijat. Tänään haastattelussa on Kersantti Rommanen rauhanturvaajista hän on video puhelussa paikasta [POISTETTU] ja hän tulee kertomaan seuraavan viikon tapahtumista meidän katsojille.

Reportteri:
Hyvää päivää kersantti Rommanen.

Kersantti Rommanen: Päivää.

Reportteri: Voitteko kertoa minkälaisesta operaatiosta on kyse tällä hetkellä?

Kersantti Rommanen: Kyse on tärkeinmiten miksi olemme tullu alueelle elikkä estämään konflictia tällä alueella ja auttamaan siviileitä.

Reportteri: Eikös tätä ole tehty?

Kersantti Rommanen: Olemme tietenkin mutta suuri osat resursseista on mennyt taisteluun eikä siviileiden auttamiseksi. Nyt varsinkin kun taistelu näyttää ohi haluamme kehittää aluetta siviileiden vuoksi.

Reportteri: Olemme saaneet viestejä sieltä päin että varsinkin suomen rauhanturvaaja yksikkö on pahoinpitelly siviileitä ja häätäny kodeistaan.

Kersantti Rommanen: Tätä on käynyt silloin kun siviileitä on pakotettu pois evakointi ja turvallisuus syistä koska varsinkin vastarinta on aika vaarallisempi kuin afghanistassa kun olin ISAF kampainjan suomalaisen rauhanturvaaja joukon kanssa siellä.

Reportteri: Voitteko tällä hetkellä kertoa katsojillemme ja kuuntelijoille että mitä seuraavalla viikolla tulee tapahtumaan?

Kersantti Rommanen: Valitettavasti koko tilannetta ei pystytä kertoa turvallisuus syistä ja katsomme vielä ylemmän henkilöstön kanssa tätä asiaa.

Reportteri: Kiitoksia kersantti kun pystyitte haastatteluun.

Kersantti Rommanen: Ilman muuta ja täältä toivotaan että ei tarvitse palata koronaan kun mitä ollaan nähty täällä.Kiitoksia katsojille ja kuuntelijoille. Tästä voisi tulla suurta koska olemme kuuleet että konflictia on nähty vähemmän niin voiko tämä nostaa sitä?

Seuraavaksi punajuuri expertti kertoo hyvät punajuuri vinkit.
 

Nuusg1s

Käyttäjä
Liittynyt
5/4/20
Viestit
128
Painovirhe tullut painamossa, se kirjoitetaan konfliktia, ei konflictia


(/ooc &pilkunnussinnan)
 

ukko

Käyttäjä
Liittynyt
8/3/20
Viestit
196
olisitte pyytäneet edes kapteenin haastatteluun, ei noin ala-arvoiseen voi luottaa
 

KiMmO

Käyttäjä
Liittynyt
15/3/20
Viestit
192
Ja taustalla näkyykin minä. Konekiväärimies Ivan.
 
Ylös Bottom