Yleiskatsaus

Tervetuloa!

Rekisteröitymällä palvelimen foorumeille voit osallistua palvelimen kehitykseen sekä auttaa yhteisöä esimerkiksi ilmiantamalla sääntörikkureita!

Rekisteröidy nyt!

Hyväksytty Super Pentti UNBAN HAKEMUS

SuperPentti

Käyttäjä
Liittynyt
26/8/21
Viestit
10
Nimesi: Superin Pentti
Steam ID: STEAM_0:1:34167255
Serveri: SuomiRP
SuomiRP Profiili: En löytänyt :D
Ylläpitäjä: Artun Motskari
Syy: Yleinen perseily (tai jotain sellaista :D)
Miksi sinun porttikielto pitäisi poistaa: Virheistä on opittu.
Tai no, tietoisestihan minä tein sen mitä tein, joten en voi sanoa että niistä on opittu, sillä tekoni olivat täysin oma valintani.
Mä en kuitenkaan halua palata aiheuttamaan kaaosta, vaan luomaan kaikille hyvää ja hauskaa viihdykettä, niin roolipelien, kuin sitä koskevien videoiden muodossa.
Jos pääsen takaisin, tahdon ensimmäisenä tekonani luoda pelaajien kanssa sitcom tyylisiä komediavideoita, joihin mahdollisesti jokaisella on oikeus olla osana.
Emmä koskaan mitään pahaa tarkoittanut, kuten sen tiedättekin. Mopo lähti vaan vähän keulimaan, ja mopothan ei luonnollisestikaan pärjää Motskareille. *Badumtss*
En tiedä kuka päättää unban asioista, saati ketkä ovat SuomiRP:n nykyisiä ylläpitäjiä, mutta toivon, että hakemukseni luetaan puolueettomasti.
Olen kuitenkin nyt jo lähemmäs kolme vuotta istunut bannejani, eikö olisi jo aika antaa Pentille uusi mahdollisuus? :)
 

Liitetiedostot

Varma Humala

Eläköitynyt ylläpitäjä
🥉Veteraani🥉
Liittynyt
6/3/20
Viestit
19
En ole aiemmin ottanut kantaa tähän niin sanottuun #FREEPENTTI kampanjaan, sillä aikanaan se oli todella ristiriitainen ja provosoiva yritys tulla takaisin palvelimelle, todennäköisesti jatkamaan samanlaisella pelityylillä kuin bännit saadessaan. Olin keskitiellä kulkeva pelaaja, joka arvosti sisällöntuottamista varsinkin Pentin osalta, sillä hän itsessään oli suuri tekijä SuomiRP:n sen hetkiseen suosioon, mutta samaan aikaan kaikilla olisi oltava samat pelisäännöt ilman poikkeuksia, ja niitä rikkoessaan rangaistus olisi ansaittua.

Nyt bänneistä on kulunut sellaiset ± 3 vuotta (?). Ymmärrän kyllä käsityksen permanent bänneistä, mutta elinkautinen vankeustuomiokin Suomessa on keskimäärin vain 14 vuotta. Kolme vuotta on pitkä aika varsinkin kun mietitään SuomiRP:n ikää, se on yli puolet palvelimen tämänhetkisestä eliniästä.

Kolmessa vuodessa Pentti on myös kartuttanut huiman määrän lisää "kokemusta" muilla palvelimilla, ja tämähän on kiistattomasti positiivinen asia jos mietitään sitä, mitä hän toisi unbannit saadessaan palvelimelle. Henkilö joka on pelannut näinkin pitkään roolipelipalvelimilla tuskin haluaa tulla tuhoamaan yhtä ensimmäisistä palvelimista, missä aloitta roolipelaamisen. (Varsinkin näinkin pitkän ajan jälkeen.)

Eri asia olisi jos unbannit olisi annettu melkein heti (puhutaan nyt muutamasta kuukaudesta bännien antamisesta), sillä silloin olisi helppo jatkaa sitä samanlaista perseilyä, siitähän Pentti oli kuitenkin tunnettu bännien aikaan, ja sellaista "kontenttia" häneltä varmasti odotettiin hänen youtube kanavalleen. Nyt pelaajakuntakin on vaihtunut, joten sama vanha porukka ei ole palvelimella kannustamassa Penttiä sääntöjen rikkomiseen. Emme voi syyttää pelkästään Penttiä tästä perseilystä, pelaajat ympärillä ovat suuri vaikuttava tekijä siihen, miten kukaan palvelimella käyttäytyy.

Pentti on tehnyt unban hakemuksensa lisäksi youtube videon aiheeseen liittyen, selittäen aikeitaan palvelimella unbannit saadessaan. Tämä lisää mielestäni uskottavuutta sille, että asia otetaan tällä kertaa tosissaan, ja Pentti haluaa oikeasti tulla pelaamaan, ei perseilemään.

Tiedän että kannanotot unban hakemuksiin ovat aikalailla kyseenalaisia ja jopa vastoin sääntöjä, mutta tämä on tällä hetkellä ainoa keino jolla pysyn vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa. Pentti on nöyrästi tullut tekemään unban hakemuksen, ja tällä kertaa Pentistä saa vilpittömän kuvan. En tiedä kuinka aktiivinen ylläpito palvelimella on ja kuka tekee päätökset tällaisissa asioissa, mutta toivon, että päätöstä tehdessä käytetään järkeä, eikä sitä faktaa että rangaistus on aikanaan annettu painosanalla "permanent".

Annetaan Pentille uusi mahdollisuus.
 

mipastu

Perustaja
🥇Hallinnoija🥇
SuomiRP
Liittynyt
3/3/20
Viestit
298
Hakemuksesi on hyväksytty

Huomaan nykyisestä käyttytymisestä ja asiallisuudestasi että olet ymmärtänyt mikä meni aikoinaan vikaan sekä tiedostat että palvelimella samat säännöt pätevät jokaiseen pelaajaan, on sitten sisällöntuottaja taikka ei.

Olemme aina halunneet luoda SuomiRP:stä tasapainoisen sekä kaikille reilun peliympäristön jossa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti, tämä sen takia että menneisyydessä palvelin jossa SuomiRP:n alkuperäinen ylläpito pelasi tuhansia tunteja ennen SRP:n aikaa, kohtasi juuri näitä ongelmia itsessään. Olen huomannut tässä vuosien aikana että se on ollut myös kova taakka mitä kantaa tämänkokoisessa yhteisössä kun yritämme ottaa kaikki pelaajat reilusti huomioon, olivat he sitten hyviä/pahoja/pyssyrp:ttäjiä/sisällöntuottajia/moderaattoreita/kultajäseniä yms. Jos olisimme vain kitkeneet omalta osaltamme epämiellyttävät yksilöt pois ja ollut antamatta kaikille ääntä taikka kuunnelleet heitä, olisimme varmasti säilyneet ilman suuria draamoja kuten "Freepentti", kristallirp, sumurp, valheet sekä varastetut kontentit.

Mutta pääasia mitä ajan takaa on, että pentti kyllä me niille sun videoille samalla tavalla naurettiin aikoinaan ja arvostimme että toit palvelimelle lisää näkyvyyttä varma humalan kanssa sisällöntuottamisellasi, mutta samat säännöt palvelimella koskevat kaikkia.

Sen takia myöskin jokaikinen hakemus/ilmoitus/ehdotus, kaikki kulkee läpi näiden foorumeiden jotta se on nähtävillä koko yhteisölle.

Loppujenlopuksi SuomiRP ei ole pelkästään se pelimuoto minkä olen tehnyt tai se ylläpito joka siellä valvoo, vaan ne pelaajat jotka siellä aktiivisesti pelaavat sekä yhteisöön kuuluvat.

Tervetuloa pentti.
 
Ylös Bottom